Prowadzący: mgr Marcin Rybakowski, lek. Siergij Duriagin, mgr Ryszard Szpunar, mgr Karol Juskowiak


Data

22 października 2022 (sobota) w godz. 8:00 – 18:30 oraz 23 października 2022 (niedziela) w godzinach 8:00 – 16:30


Miejsce

Delegatura WIL w Koninie, ul. Liliowa 9


Zgłoszenia

Brak miejsc.

W razie pytań prosimy o kontakt z Delegaturą w Koninie tel. 63 245 66 10, 783 993 909

Informujemy, że nie ma możliwości rezygnacji z kursu po dniu 23 września 2022 r. W przypadku braku uczestnictwa w wydarzeniu dokonane wpłaty nie podlegają zwrotowi.


Cena

1 660 zł
Dla członków WIL możliwość refundacji kosztów w wysokości 30%. Szczegółowe informacje oraz wzór wniosku na stronie wil.org.pl/pomoc-materialna/.

Płatność na konto WIL:
PKO Bank Polski Spółka Akcyjna Oddział 4 w Poznaniu
45 1020 4027 0000 1102 0404 3501
W tytule przelewu prosimy wpisać kod kursu: 2W/10/22
Wpłaty należy dokonać do 23 września 2022.


Informacje dodatkowe

Punkty edukacyjne:
lekarze i lekarze dentyści: 14; ratownicy medyczni: 16

Certyfikowane kursy Europejskiej i Polskiej Rady Resuscytacji: są to dwudniowe intensywne kursy dotyczące postępowania z pacjentami w stanach zagrożenia życia. Nacisk kładzie się na zajęcia praktyczne. Ze względu na certyfikację forma czas i merytoryczna zawartość kursu jest taka sama w całej Unii Europejskiej, dlatego też uzyskany certyfikat jest ważny w całej Unii Europejskiej.
Tematyka kursu dotyczy miedzy innymi takich stanów jak, rozpoznanie dziecka poważnie chorego, wprowadzenie do zaopatrywania dróg oddechowych, zaburzenia rytmu serca, pacjent po urazie, resuscytacja, opieka poresuscytacyjna.

  • data: 22-10-22
  • data zakończenia: 23-10-22

Podziel się tą wiadomością

Strona wykorzystuje pliki Cookies

Strona korzysta z plików cookies i innych technologii automatycznego przechowywania danych do celów statystycznych. Korzystając z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia, więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.